item1a
facebook
kbsajtmeathacker

BUTIKEN
Köttboden i Trollbäcken är en gammaldags köttaffär i modern regi. 2006 flyttade vi från Hammersta Gård i Ösmo till nya, fräscha lokaler i Trollbäcken, Tyresö.

Vi saluför svenskt kvalitetskött och utvalda charkuterier på traditionellt sätt med manuell betjäning och gammaldags styckning. Vi styckar allt ifrån hela kor och kvigor till unggrisar och dilamm och vi hängmörar och saltar själva.

Köttfärsen maler vi medan du väntar. Vilt har vi också, beroende på tillgång och säsong. Du kan också hitta hemkokt sylt, aioli, kryddsmör, svamp och potatis och onsdag till lördag säljer vi nybakat bröd.

På beställning kan du köpa hela eller halva ungnöt, kalvar, grisar och lamm till mycket förmånligt pris. Allt styckat efter dina önskemål.

 

CHARKUTERIET
I vårt charkuteri värnar vi om hantverket och tillverkar produkter efter egna recept. Köttet till dessa produkter bereds i butiken och är inte sällan närproducerat.

Här röker vi sidfläsk och kokar blodpudding. Knyter sylta och torkar salami.

Vi stoppar stek- och grillkorvar som bl.a Salsiccia, Bratwurst, Chorizo och Morcilla (blodkorv) men även korvar att koka som Värmlandskorv och Julkorv.

 

URSPRUNG
På Köttboden samarbetar vi med ett antal väl utvalda gårdar och leverantörer. Vi köper hela djur direkt från gårdar så långt det är möjligt men vi måste även köpa in vissa detaljer av högsta kvalitet för att möta efterfrågan.

OM OSS

Adress Vendelsövägen 19, 135 51 Tyresö, Telefon 08-500 490 77

OM OSS

openinghours1